28. prosince 2011

little things - cosmetics favourites

Dělá mi to takovou malou velkou nepochopitelnou radost, když sem někdy zajdu a vidím, že si někdo dá tu práci, aby mi napsal komentář :D

Děkuju!! :D


Doufám, že jste měli krásné Vánoce! :)) já vesměs dostala hodně věcí z toho, co jsem si přála a zbytek jsem si dokoupila :)) ať žijí slevy :D

A protože hrozně ráda nakupuji kosmetiku a testuji (kdo ne) vyfotila sem vám pár věcí a rozhodla se, že k nim něco napíšu :) uvidíme, jestli to bude mít cenu, myslím, že bude lepší to nechat na odbornících :D

Jo a omlouvám se za fotky, nemám moc kvalitní foťák..

xx dekorativní kosmetika
paletka očních stínů ELF - Beauty school kolekce - odstín Everyday
Dostala jsem ji k Vánocům, společně s podkladovou bází a štětcem na oční stíny (vše Elf). Líbí se mi barvy, pigmentace je dobrá, některé stíny jsou se třpytkami, jiné bez, akorát se mi zdá, že trochu víc práší.
Zatím jsem je zkoušela jen bez báze a vydržely mi celou noc :) + v balení je tužka na oči a pěnový aplikátor, to jsem ale zatím nezkoušela.



řasenka Maybelline - Great Lash
Absolutně bezkonkurenční řasenka! Zahoďte všechny své Dermacol, Rimmel, Astor, Avon, Oriflame, Essence apod. a běžte si pro tuhle, co stojí 99 Kč! :)) Nevím, jaké by bylo porovnání s dražšími řasenkami - měla jsem zkušenost jen s Helenou Rubinstein (ta tygrovaná) a ta byla nic moc - ale pro mě je tahle nepřekonatelná :) má klasický kartáček, čekala jsem větší, ale i tak je okay. Řasy krásně natočí, rozdělí, obarví, prodlouží, zahustí.. no nádhera :))




A protože to asi né všechny bude zajímat, více v celém článku. :)


xx malé drobnosti :)
peeling na rty Lush - Sweet lips
I já jsem podlehla a hrozně moc jsem tenhle voňavý "kalíšek" chtěla. :)) Nakonec jsem ho dostala od sestry k Vánocům a od té doby ho používám neustále. :D A víte co? On neubývá! Prostě vůbec není poznat, že by z kalíšku něco zmizelo.. Rozhodovala jsem se mezi tímto čokoládovým a ještě tím žvýkačkovým, ale zvítězil tenhle a myslím, že jsem udělala dobře :)) Je opravdu sladký a rty jsou po něm krásně hebké.


balzám na rty Balea
Hrozně jsem ho chtěla zkusit kvůli melounové příchuti, ale trochu mě zklamal. Vůně průměrná, se rty nic moc neudělá, ale je dost hutný a zanechává takový povlak na rtech, který jinde nemám ráda, ale tady mi nevadí. :)) Takže si ho dávám na noc s pocitem, "že pro sebe něco dělám". :D Za 30 Kč neurazí.


balzám na nehty Saloos
Kupovala jsem ho mamce, ale ta ho nepoužívá, tak jsem testovala já nedávno. Má příjemnou strukturu, nemáte pocit mastných rukou, akorát mi přijde, že se mi s nehty a hlavně nehtovou kůžičkou nic moc nestalo..


balzám na rty Bodyshop
Tuhle neskutečně voňavou věc jsem si dovezla z Anglie a nemůžu se jí nabažit. <33 Úchvatná chuť kokosu, hutná struktura, ale ne příliš, používám na rty nebo i nehtovou kůžičku. Akorát pozor na množství, na rty ho stačí malinko, jinak je máte úplně bílé :))


krémy na ruce Essence
Určitě vám neunikla limitka zimních krémů na ruce od Essence. Já nemám ráda jahody, takže jsem vzala tyhle dva. Čekala jsem nějakou úchvatnou vůni čokolády, místo toho cítím bohužel jen ty maliny. Za to vanilkový krém je úplně bezkonkurenční a když si s ním namažu ruce ve škole, hned ho chce každý. :)) Akorát mě mrzí, že jsem si jich tenkrát nekoupila víc. Ruce vám úplně nezachrání, ale na pár hodin hezky hydratuje.


tělové máslo od Alverde
Přírodní kosmetika + cena 30 Kč + makadomové oříšky = jasná koupě! Připadá mi to jako Nivea, akorát více voní :) Na suchá místa v zimě ideální.


 krém na ruce L'occitane
L'occitane a jejich pověstné krémy na ruce jsem chtěla zkusit už nějakou dobu a když vyšla limitka s příchutí kakaa, nezaváhala jsem. Tento krém o velikosti 30 ml stojí myslím 190 Kč, já ho v akci měla nějak za 160 Kč. No, upřímně.. znám lepší. Na to jak je vychvalován a kolik stojí mě neuvěřitelně zklamal.


 antibakteriální tyčinka na akné Ryor
Neuvěřitelná vychytávka :)) stačí několikrát za den nanést na rašící nebo už hotový pupínek a pěkně se o něj postará :) jediná škoda, že za takovou malou věc zaplatíte něco kolem 70 Kč, ale vyplatí se to (nevyplatí se to jen v případě, že vám na něj chodí i starší sestra a máte tedy jednou tak velkou spotřebu!:D).


Labello
Stará dobrá klasika, které mám po kabelkách snad nejvíc. V poslední době mě ale zklamává, nic moc hydratace, na rtech po chvíli necítím vůbec nic.. Máte návrh na nějakou náhradu??



vlasy
maska pro vlasy, které nerostou - Lee Stafford


Mám jemné a řídké vlasy, takže na tuhle masku jsem měla zálusk už hodně dlouho. Nanáší se od kořínků vlasů až ke konečkům, takže vlasy pořádně napumpuje. Slibuje, že vám začnou růst nové vlasy, ty narostlé narostou do maximální délky vašich vlasů, posílí pružnost vlasů a tak dále.
Jediné, co mě trochu vadilo, byla cena - 400 Kč. Říkala jsem si, že ji koupím po Vánocích, až budu vědět, kolik peněz mám a tak dále. :D No nakonec jsem si šla pro něco do Tesca a koukám - Lee Stafford v akci! A ani nevím jak, ale už sem si dvě tyhle masky nesla hrdě k pokladně, protože jedna byla za 180 Kč :D
Dávám si ji teď každé druhé mytí, píší, že mám pokaždé, ale to nestíhám. Nepozoruji, že by mi začaly růst nové vlasy, to zřejmě bude trvat delší dobu, pokud k tomu vůbec dojde, ale mám vlasy krásně hebké, lesklé, zacelily se mi konečky vlasů, které by potřebovaly nutně ostříhat :D, a vůbec vlasy vypadají zdravěji. Uvidíme co bude dál, ale už i za tyhle věci ji miluji :)))


Tady vidíte můj arsenál na vlasy co mám v koupelně. Šampony, kondicionéry a masky sem nefotila, protože to by bylo na dlouho. I z tohoto vše nepoužívám pravidelně..

got2b prášek na objem
Dostala jsem ho zadarmo, když jsem si ho v centru Brna nechala nasypat na hlavu. :D Hrozně jsem na něj byla zvědavá, protože moje vlasy nejsou opravdu žádná sláva. A stejně je na tom bohužel i tento pudr. Objem udělá minimální (a to nemám žádné těžké vlasy), jediná výhoda je zdrsnění vlasu, takže funguje jako takový lepší lak na vlasy. Nikdy bych si ho dobrovolně za své peníze nekoupila :D

tady je nějaká lahvička z lékárny, kterou moc nepoužívám, takže k ní nic neřeknu :D

balzám ve spreji Gliss kur
Klasika, kterou znají snad všichni! Mám ráda tady ten, je to moje druhé balení, ale ještě bych chtěla zkusit ten   z černé kolekce. Zachrání mě, když mám vlasy zacuckané a nejdou rozčesat. Jako bonus je jeho úžasná vůně :)

Orofluido
Tekuté zlato. Více zde. Vlasy jsou po něm krásně zářivé, hebké a jemnější, než kdy dřív. Po aplikací k nim musím neustále čichat, protože to přenádherně voní!!

suchý šampon Balea
Totální propadák, nekupujte to. Po suchém šamponu sem toužila už dlouho, protože se mi vlasy mastí rychle a nebaví mě, abych je umývala každý den. Jediné, co tento sprej ale udělá je to, že vlasy vypadají ještě hůř než předtím. Za mě tedy ne.. Chci ale zkusit ještě dražší, tento stál kolem 80 Kč, tak uvidíme, jestli Lee Stafford nebo Klorane budou lepší. :)

lak Lybar pro jemné vlasy
Nemám moc zkušeností s jinými laky, ale tento je opravdu na mé jemné vlasy ideální. Skvěle zafixuje a nelepí :) a stačí ho troška.

got2b ochrana před teplem
Popravdě to moc nepoužívám :D:D buď na to zapomenu, nebo jsem prostě línáá.. Ale když už to ve vlasech mám, tak to rozhodně nemá žádné negativní účinky :)) jen mi to moc nevoní.


ostatní nezbytnosti :)
deodorant Nivea Pure
Proč si dávat do těla škodliviny, když nemusíme? Tento deodorant neobsahuje aluminium (hliník), jako většina ostatních a navíc nádherně voní!



odlakovač nehtů Essence
Kokosovo-vanilková vůně je opravdu cítit a při odlakovači je rozhodně příjemná, bohužel se mi zdá, že je takový nic moc. Lak napřed rozpatle po nehtu a pak to musíme dávat pracně dolů. Zázrak za 29 Kč to hold není :)


 Sephora čokoládový sprchový gel
!!!!!!! běžte pro to!<3 Úplně zbožňuju, když to z kůže cítím ještě několik hodin po sprchování a co teprve když jdu do koupelny.. nejlepší:)


olejový peeling Body Basics
Super věc. :) Normálně stojí kolem 200 Kč, ale mají často v BB akce, a tak ho seženete i pod 100 Kč. Skvěle vyčistí celé tělo a už není potřeba mazat se nějakým tělovým mlékem/krémem.. :)





Tak, to je vše :D Buď jsem vás unudila k smrti, pokud jste se dostali až sem, nebo sem třeba někoho k něčemu inspirovala :)) dejte mi vědět do komentářů :) a užívejte poslední dny volna a Silvestr!!


exxie

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Hodně věci co tu máš mě láká, s tím suchým šamponem ti věřím na čerstvě umyté vlasy nic nemá!:)