19. ledna 2012

DREAMS

Každý z nás má spoustu snů, hmotných i nehmotných, ty, u kterých víme, že se nikdy nesplní (na 99%) a ty, ke kterým máme blízko, ale chybí nám odvaha, stydíme se, bojíme se neúspěchu..

Pro mě je po zkušenostech z minulého roku to úplně největší přání BÝT ZDRAVÁ.
Protože ležet v nemocnici na oddělení, kde všude kolem vás mají lidé rakovinu s tím, že v sobě máte 4 cm nádor, není žádná sranda. Naštěstí toto dopadlo dobře, čekají mě teď už jen dokonceživotní kontroly každého půl roku, ale to se zvládne, a snad bude vše okay.

 Když už budu zdravá, chci co nejvíce CESTOVAT.
Myslím, že cestování je snem mnoha lidí. Někdo by chtěl exotiku, někdo vyloženě do tepla a válet se na krásné pláži, někdo po památkách, jiné fascinují moderní velkoměsta, někoho příroda, hory apod.
Mě před dvěma lety totálně omámil Londýn a chtěla bych se tam co nejvíce vrátit. Ráda bych také procestovala Severní i Jižní Ameriku, evropská velkoměsta, flákala se u nejznámějších pláží světa a tak dále a tak dále.. :))



Když budu chtít cestovat, musím dobře UMĚT JAZYKY.
Od třetí třídy se učím němčinu, ale ta mi v cestování moc nepomůže. Před dvěma roky jsem se v prváku na střední začala učit angličtinu a s tou už je to přeci jen slibnější. :) Ale člověk nesmí zahálet, takže po učení slovíček pilně koukám na anglické filmy a seriály s titulky a zdokonaluji se.. :D:D

Když jsme u těch jazyků, důležitá je ŠKOLA.
Momentálně jsem ve třeťáku, za rok maturita. Musí se to povést, zvládnout všech 8(!) předmětů, a kdyby ne, tak se to hold podaří na podruhé. Potom bych chtěla na rok vycestovat, a potom se zřejmě vrátit do školy na vejšku, a při tom si začít přivydělávat..

Když už mám tolik plánů, bylo by to dobré, NEBÝT NA TO SAMA.
Před měsícem a půl jsem ukončila skoro dvouletou známost, což mi sice chybí, ale tento vztah jak mně, tak i mému ex už neprospíval. Neříkám, že chci hned vlítnout do dalšího vztahu, ale doufám, že přátele co mám teď, budu mít ještě hodně dlouho.:))




CÍTIT SE DOBŘE VE SVÉM TĚLE.
Ne, že bych se neměla ráda. Mám. Ale vždy se přece najde něco, co se dá vylepšit, upravit.. Moc neholduji make-upu (i když kosmetiku nakupuju hrozně ráda!:D) a chodím většinou nenamalovaná, takže mi jde spíše o tělo celkově.. Sem tam něco zpevnit, pár centimetrů dolů, juu :) Však se snažím od nového roku.




MÍT HOOODNĚ VĚCÍ. :D:D
Toto je hodně materialistický sen. :D:D Ale jaká holka by nechtěla mít hezké, drahé, luxusní oblečení? Doplňky? Boty? Kabelky? Já ano! Sem s tím! :D:D






A vaše sny??:) Možná pro někoho trošku neplnohodnotný článek, ale tak..:) nejde jen o outfity a kosmetiku, ne?;)
exxie

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

awesome inspiration! :)

Markéta řekl(a)...

lidé si často neuvědomují jak je zdraví důležíté,... přeju hodně odvahy a at se neobjeví žádné zdravotní komplikace

na mém blogu zrovna probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčatnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

Mafin řekl(a)...

moje sny... hmmm asi runway :))









ps ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway na mojom blogu !:)

Martina Paulusová řekl(a)...

je to náhodou bezva článek! :)) mým snem je asi být úspěšná v životě..prostě, aby si mě lidi vážili a uznávali mě :) a co se týká cestování, před dvěma rokama jsem byla v Londýně a doteď na tu cestu hrozně ráda vzpomínám a doufám, že se tam brzo vrátím <3