11. ledna 2012

Péče o rty v zimě

Nevíte, kam nahrávat fotky, aby se mi nezhoršila kvalita tak jako u těchto?:(

Nevím, jak vy, ale já mám v tomto škaredém počasí a hlavně při přechodu ze zimy do tepla a nazpátek hrozně vysušené a popraskané rty. Projela jsem tedy pár blogů, odškrtala si věci z wishlistu a jsem ráda, že jsem na ty naše české blogerky dala. :)

Oba dva výrobky určitě znáte - LUSH scrub na rty je už klasika a popularita tohoto Neutrogena balzámu v posledních týdnech taky vzrostla.



LUSH scrub na rty (220 Kč, lushcz.cz)
Mám ho s vanilkovo-čokoládovou příchutí (Sweet lips) a to je první věc, kterou na tomto malém kalíšku zbožňuji (chci také zkusit ještě Bubblegum, je lepší?). Někomu by to ovšem mohlo připadat až příliš sladké.
Další výhoda je bezesporu to, že tento kalíšek je podle mě 100% bezedný! Někomu by se mohlo zdát, že scrubu je málo a za chvíli bude pryč. To ale vůbec není pravda! Používám ho přesně od Vánoc mi připadá, že je ho tam pořád stejně. Ale fakt! :D Prostě neubývá. 
"Zrníčka" ve scrubu jsou super jemná, obrousí všechny šupinky a jako bonus to pak můžete samozřejmě sníst. :) Někdy, pokud si toho dáte hodně, to ale pořádně lepí. :D Tak na to pozor.
Když jsem doma a mám ho na očích na stole, jsem schopna si ho dát i několikrát za den. :D Do školy si ho ale neberu a "brousím" už pak jen odpoledne doma. :) 
Někomu by mohlo i vadit, že musí scrub nabírat prsty (proto je lepší aplikace doma), ale i já někdy scrub z kalíšku naberu rtem a hned brousím. :))



Neutrogena intense repair lip balm (80 Kč, DM drogerie)
Viděla jsem na něj jen chválu a vůbec se nedivím. Napřed jsem byla trošku skeptická díky ceně (v Rossmanu si připlatíte ještě o dvacku navíc) a nevěděla jsem, jak dlouho mi takováhle tuba vydrží, vypadá totiž celkem male. Po prozkoumání ale zjistíte, že tuba má 15 ml a tak snad nějakou dobu vydrží. 
Většinou jsem též byla zvyklá na tuhé balzámy (Labello apod.) a tento aplikátor mě trochu překvapil. Ovšem není se čeho bát :) Vymáčknu si trochu balzámu, rozmažu po rtech a užívám si ráááje. :D:) Opravdu, ale fakt, u žádného jiného balzámu jsem neměla po aplikaci tak krásně příjemný pocit na rtech, jako po tomto. Krásné, hebké a ošetřené rty. Chvíli po aplikaci trošku zalepí, ale pak se vstřebá a vy máte krásné rty. :))
Jednou sem si ret rozkousla a měla jsem to takový škaredý.. Ale poctivě jsem mazala a po třech dnech po škaredých šupinkách ani památky:) (+ LUSH srcub a jste za vodou :D).
Rozhodně doporučuju a je mi jasný, že ho budu používat i v létě. :)



Mimochodem, máte někdo zkušenost s klasickými tuhými balzámy od Neutrogeny??

Těm, kdo mají před pololetím fofry ve škole (jako já) přeji hodně štěstí a vy ostatní buďte rádi, že máte klid. :D
exxie

5 komentářů:

evie řekl(a)...

mne to pride, ze podobny efekt s tym scrubom by som dociella aj krupicovym cukrom...

www.mysweetstrawberries.blogspot.com

Anonymní řekl(a)...

:) Neutrogeny tuhé balzámy jsme nezkoušela ale teta je používá velmi často, a velmi je chválí :)

Maci* řekl(a)...

Balzámy od neutrogeny jsem ještě nevyzkoušela, ale určitě zkusím))

Nikol řekl(a)...

balzám od neutrogeny jsem už zkoušela a jsem s ním docela spokojená

zvu tě na giveaway, která právě probíhá u mě na blogu =)
http://nikijeans.blogspot.com/

Ceady řekl(a)...

dodám :)